Exilis ne kadar sürer

(Ameliyatsız Yüz  Germe ile Cildinizde Saten Etkisi)
(Ameliyatsız Vücut Şekillendirme)

Radyofrekans, ultrasound ve temas soğutma teknolojilerinin bir arada kullanıldığı dünyadaki İLK sistemdir. Bu anlamda öncü bir teknolojidir.

Ankara Exilis , sorunlu vücut bölgelerinin hacimlerini küçültmek ve yeniden şekillendirmek amacı ile kullanılan benzersiz bir platformdur. Bu platfomda vücut şekillendirmenin yanı sıra ‘anti-aging’ amaçlı cilt uygulamaları, yüz ve boyun bölgesinde de oldukça etkin sonuç vermektedir.

Exilis Ankara  ’in vücuttaki hedefi ‘derinlerdeki yağ tabakaları’dır ve buraya ulaşırken yüzeydeki soğutucu ‘contact cooling’ cilt sıcaklığını düzenleyerek sağlıklı cilt yapısını korumaya, güvenli uygulama yapmaya olanak tanımaktadır. Selülit, cilt sıkılığı, doku hacmi, tonu ve esnekliğinde radikal düzelmeler meydana getirir.
Vücutta kol, sırt kanadı, göğüs, karın, kalça, bacak sarkmalarının toparlanmasında, dekolte ve el kırışıklıklarının giderilmesinde, selülit  gidermede ve özellikle kilo alıp vermeler sonrası ortaya çıkan gevşek bölgelerin sıkılaştırılmasında başarılı sonuçlar alınmaktadır.
Yüz uygulamalarında ise kırışıkları ciddi oranda azaltır ve anti aging etkilerin eklenmesiyle birlikte yüzü gençleştirir. Alındaki ince derin çizgilerde, gözaltı morluk ve torbalanmalarında, göz çevresi mimik ve çizgilerinde, düşük kaşların kaldırılmasında, dudak çevresindeki mimik çizgilerinde etkin olan bu sistem özellikle gıdı toparlanmasında, boyundaki çizgilerde ve yer çekimine bağlı yüz ve boyundaki sarkmalarda, dekolte ve el bölgesindeki kırışıklıklarda da büyük memnuniyet sağlamaktadır. Dolgu sonrası yüzde oluşmuş olan asimetriyi gidermekte oldukça etkindir.
Elde edilen sonuçların tıbbi çalışmalarla desteklenmiş olduğu bu benzersiz sistemde, kalıcı ve etkili sonuçlara 4 seanslık uygulamanın ardından, acı-anestezi-iyileşme süreci olmaksızın, güvenli bir şekilde ulaşmak mümkün olmaktadır. Biyo-kimyasal testlerle organlara hiçbir zararı olmadığı kanıtlanmıştır. Temin edilen faydalar minimum 4-12 ay arasında kalıcılığını sürdürmektedir.
Neden Exilis
* Çok hızlı sonuç veren güçlü bir tedavi sistemidir.
* İyileşme bekleme süresi yoktur.
* Anestezi, uyuşturma  gerektirmez, acı hissi yoktur.
* Konforlu ve pürüzsüz bir bakım sağlar.
* Yüz ve vücut uygulamaları için ayrı başlıklar, ayrı parametreler ve yazılımı olduğundan her 2 bölgede de etkin sonuç sağlayabilmektedir.
* Son teknoloji ürünü güvenlik kontrollü EFC sistemi sayesinde uygulamaların güvenle yapılmasına olanak tanır.
* Kişiye özel programlanabilir kullanıcı protokolleri uygulanabilmektedir.

Yorumlar